Jobb som funksjonell arkitekt i twoday

En jobb som betyr noe

I twoday har vi ansvar for store utviklings- og forvaltningsprosjekter som gjør det mulig for våre kunder å tilby samfunnskritiske tjenester innenfor blant annet matsikkerhet, tolloperasjoner, opplæring av asylsøkere og forvaltning av trygdeytelser.  

Sentralt i prosjektene våre finner man den funksjonelle arkitekten, som fungerer som et bindeledd mellom det fagmessige behovet og den tekniske implementasjonen.

En dyktig funksjonell arkitekt kombinerer gode relasjonelle egenskaper for å kunne forstå kundens behov med evnen til oversikt og systematisering av kompleks informasjon fra ulike kilder.

Bli med på laget

En funksjonell arkitekt hos twoday liker å sette seg inn i nye problemstillinger og lære seg nye domener og fagområder. Du er nysgjerrig, ser muligheter for nye løsninger og finner forbedringspotensial i eksisterende systemer.

Enten det er på kundesiden eller som del av egne team, så spiller den funksjonelle arkitekten en viktig rolle i alle faser av et prosjekt; fra behov, krav og analyse til design, implementasjon og leveranse.

Vi er nå på jakt etter en funksjonell arkitekt med noen års erfaring og som kjenner seg igjen i denne beskrivelsen.

Du må også kunne vise til gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller om oss som selskap? Ikke nøl med å ta kontakt!