Jobb som java-utvikler i twoday

En jobb som betyr noe

Hos oss jobber vi med flere av de største offentlige aktørene i Norge, hvor vi bidrar til forbedring og effektivisering av prosesser som både er komplekse, og også i noen tilfeller helt manuelle. Dermed er vi med på å bidra til at flere mennesker får et bedre møte med en offentlig etat - enten det gjelder foreldrepenger, pensjon eller helt andre ting.

Våre prosjekter hos blant annet NAV, Mattilsynet, Landbruksdirektoratet, Toll og Politiet er således helt avgjørende for å sikre viktige funksjoner og tjenester i samfunnet.

Som et eksempel bidrar nå våre dyktige konsulenter til å forenkle og effektivisere utviklingen av nye tjenester og IT-løsninger med å ta i bruk moderne maskinlæringsmetoder for å lage komplekse syntetiske testdata hos NAV.

Bli med på laget

Vi skal fortsette å utvikle samfunnskritiske løsninger, og ser etter en teknolog som ønsker å progge komplekse løsninger, skape noe nytt og som trigges av å ha et skikkelig tech team i ryggen.

Du er også en utvikler som har jobbet noen år med ett eller flere områder innen backendutvikling med Java eller Kotlin, i tillegg til eventuelt frontendutvikling med React, Vue, Angular, Blazor, Svelte eller andre moderne frontendrammeverk.

Drives du av å skape fremtidens skyløsninger? Vil du skrive kode med bruk av ny og kompleks teknologi, få varierte oppgaver og mye ansvar i din egen hverdag? Da bør du starte med å ta en uformell prat med oss, så kan vi fortelle deg enda mer om hvor mye kult og ikke minst viktigheten vi gjør i prosjektene våre.

Du må også kunne vise til gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig. 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller om oss som selskap? Ikke nøl med å ta kontakt!