Jobb som .NET-utvikler i twoday

En jobb som betyr noe

I twoday jobber vi med flere av de største offentlige aktørene i Norge, hvor vi bidrar til digitalisering, fornying og effektivisering av prosesser som både er komplekse, og også i noen tilfeller helt manuelle. Vi bidrar dermed til at flere mennesker får et bedre møte med det offentlige - enten det gjelder asylsøkere som ankommer Norge, eller studenter som har studert i utlandet og ønsker å flytte hjem igjen til en trygg og god jobb i Norge.

Våre prosjekter hos blant annet Utlendingsdirektoratet, NOKUT, Helsedirektoratet, Inkluderings og mangfoldsdirektoratet og Utdanningsdirektoratet er således helt avgjørende for å sikre viktige funksjoner og tjenester i samfunnet.

Gjennom utviklingen av en rekke IT-løsninger for UDI, bidro våre dyktige konsulenter med på å effektivisere utlendingsforvaltningen. Dette har igjen en direkte påvirkning med tanke på å sørge for trygge rammer for mennesker som frykter for sine liv og har mistet sitt hjemland. Du kan lese mer om dette her.

Bli med på laget

Vi skal fortsette og utvikle samfunnskritiske løsninger, og ser etter en teknolog som ønsker å utvikle komplekse løsninger, skape noe nytt og som trigges av å ha et skikkelig tech team i ryggen. Du er også en utvikler som har jobbet noen år med ett eller flere områder innen backendutvikling med .NET,  i tillegg til eventuelt frontendutvikling med React, Vue, Angular, Blazor, Svelte eller andre moderne frontendrammeverk.

Du vil som utvikler hos oss få bygge løsninger fra A til Å, og det vil være store muligheter til å påvirke både arkitektur- og teknologivalg. Moderne skytjenester og teknologi er i fokus med vår satsing på utvikling av løsninger i Azure. Det er også gode muligheter for å få ansvar og utfordringer, og en posisjon hvor din mening teller.

Du må også kunne vise til gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig. 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller om oss som selskap? Ikke nøl med å ta kontakt!