Analytics-konsulent i traineeprogrammet Nytt Krutt

 

Kickstart din karriere med en jobb som betyr noe

I twoday har vi det sterkeste fagmiljøet og leverer noen av de største og viktigste prosjektene i Norge innenfor Analytics og Business Intelligence (BI). Vi skaper innsikt hos virksomheter og i samfunnet gjennom avanserte analyser og løsninger. Hos oss vil du kunne hjelpe Helsedirektoratet å få innsikt i deres tall, utvikle et statistikkverktøy for Utdanningsdirektoratet eller automatisk produserte rapporter for Lovisenberg Diakonale Sykehus.

Vi tror på enkle løsninger med bruk av det nyeste innenfor teknologi, heller enn de store og kompliserte løsningene. Samtidig er vi landets fremste på Qlik-løsninger, samt Tableau og Power BI.

Traineeprogrammet Nytt Krutt skal gjøre overgangen fra å være student til å bli konsulent så lærerik, trygg og tilrettelagt som mulig. Du får en bratt læringskurve og mange utfordringer. Samtidig jobber du i team med andre nyutdannede og våre erfarne konsulenter.

twoday

Hvorfor skal du velge oss?

Det aller viktigste for oss i twoday har alltid vært menneskene. Å være markedsledende på engasjement og ha en enestående kultur hvor du blir sett, hørt og satset på, ligger derfor i ryggmargen i selskapet. Hos oss bygger vi hverandre opp og heier på hverandre. Vi er mer enn bare kollegaer - vi blir også gode venner. 

Vår strategi er å ha det beste fagmiljøet i bransjen. For at vi skal få til dette arrangeres det hyppig fagkvelder og større fagsamlinger innenfor ulike dagsaktuelle temaer, samt at du får muligheten til å delta på kurs og ta sertifiseringer. Vi er et selskap som satser på nyutdannede og ønsker å bygge din verktøykasse for at du skal nå de faglige og personlige målene du setter deg. 

“Hos oss er det ingen spisse albuer, og alle er ivrige etter å hjelpe og løfte hverandre frem. Jeg har de beste og flinkeste kollegaene!”

- Ragnhild Johannesen, Senior Consultant

Bli med på laget

Vi ser etter deg som:

  • Avslutter en mastergrad vinteren 2022 eller våren 2023
  • Er lidenskapelig opptatt av data og innsikt
  • Liker å jobbe prosjektbasert og i team
  • Drives av å tilegne deg ny kunnskap og lære bort til andre
  • Gode kommunikasjonsevner. Flytende norsk skriftlig og muntlig
twoday

Nytt Krutt programmet gir deg fast ansettelse, og vi kan tilby deg:

  • Kickstart med kurs og opplæring innen relevante teknologier
  • Kursing i relevante teknologier og soft skills.
  • Minst en tur til utlandet for å møte nyutdannede fra våre kontorer i Sverige, Danmark, Litauen og Finland.
  • Jobbe med samfunnsnyttige kundeprosjekter
  • Et bredt utvalg av sosiale og faglige aktiviteter, som blant annet hyttetur til Hemsedal, ukentlige sportsaktiviteter, lønningspils, konserter, fagkvelder og to fagsamlinger i året

 

Vi gjennomfører speedintervjuer etter søknadsfristen 11.09.2022. Alt du trenger å gjøre for å søke er å laste opp din CV og karakterutskrift, søknadsbrev er valgfritt. Benytt gjerne integrasjonen med Vitnemålsportalen for karakterutskriften din. 

Ønsker du å høre mer om stillingen eller har du noen spørsmål må du bare ta kontakt med Åsne Stige på asne.stige@twoday.com.

Søknadsfristen har utløpt.