Jobb som optimizely-spesialist i twoday

En jobb som betyr noe

I twoday jobber vi med flere av de største offentlige aktørene i Norge, hvor vi bidrar til forbedring og effektivisering av prosesser som både er komplekse, og også i noen tilfeller helt manuelle. Dermed er vi med på å bidra til at flere mennesker får et bedre møte med en offentlig etat - enten det gjelder asylsøkere som ankommer Norge, eller personer som behøver informasjon om krav innenfor helse, miljø og sikkerhet i petroleumsbransjen.

Våre prosjekter hos blant annet Skatteetaten, Petroleumstilsynet og Utlendingsdirektoratet er således helt avgjørende for å sikre viktige funksjoner og tjenester i samfunnet.

Som et eksempel gjennomførte våre konsulenter en reetablering av en av Norges mest besøkte nettsider, nemlig Skatteetaten.no. Som totalleverandør tok vi ansvar for alle ledd fra utvikling, sikker drift og god forvaltning og vedlikehold. De nye nettsidene ble lansert i 2018 og utnytter alle styrkene som ligger i Optimizely og MS Azure.

Bli med på laget

Vi ønsker å utvikle og utfordre oss selv videre, og ser etter en produktspesialist som vil ha et ledende ansvar innen Optimizely (tidligere EpiServer CMS). Du vil hos oss få være med å påvirke spennende prosjekter fra utarbeidelse av løsningsforslag til sluttresultat, og du må derfor ha noen års erfaring på Optimizely og samtidig brenne for å utforske ny webteknologi.

Du vil som produktspesialist være teknisk ansvarlig på prosjekter, samtidig som du vil være operativ og utvikle løsningen du har vært med å planlegge. Dette innebærer tett samarbeid med kunden, UX’ere og designere.

twoday leverer først og fremst på skyen og nesten alle våre Optimizely-prosjekter er i Azure. I tillegg vil du også jobbe med andre spennende teknologier slik som Bootstrap, Vue, .Net Core og jQuery for å nevne noen.

Du må også kunne vise til gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig. 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller om oss som selskap? Ikke nøl med å ta kontakt!