Summer Internship som Analytics-konsulent i twoday

Er du student og nysgjerrig på rollen som Analytics-konsulent? Jobb hos oss en sommer og prøv deg som konsulent!

Hos oss vil du jobbe i noen av de mest spennende Analytics og Business Intelligence-prosjektene i markedet. Vi tror på enkle løsninger med bruk av det nyeste innenfor teknologi, heller enn store og kompliserte løsninger. Som eksperter innen Qlik-løsninger, Tebleau og Microsoft Power BI, jobber vi med noen av Norges størte BI-prosjekter. 

Som Summer Intern i twoday vil du få muligheten til å prøve deg som Analytics-konsulent for en sommer. Over 6,5 uker vil du få jobbe på et reelt kundeprosjekt, og løsningen du er med å utvikle skal overleveres til kunden og avsluttes med en prosjektpresentasjon siste arbeidsdag.

I tillegg til å arbeide med prosjekt, vil du i løpet av sommeren bli kurset i ulike teknologier og metodikker som er relevant for arbeidet og konsulentrollen. Det er også gode muligheter for å være med på sosial moro med dine kolleger. Det blir arrangert alt fra hyttetur, til badstue, til karaoke og mye mer.

Vårt Summer Internship er en fantastisk mulighet for deg til å finne ut om du trives i rollen som Analytics-konsulent. 

summer-intern-twoday-1

Bli med på laget

Vi ser etter deg som:

  • Er masterstudent på ditt tredje eller fjerde år
  • Har sterke akademiske resultater
  • Er positiv, glad i å lære og i å lære bort til andre
  • Er lidenskapelig opptatt av teknologi og nysgjerrig på konsulentrollen
  • Liker å jobbe prosjektbasert og i team

Vil du ha et lite innblikk i hvordan sommerstudentene hadde det sommeren 2022? Sjekk ut høydepunkter på vår Instagram @lifeatvismabwise.

Ønsker du å høre mer om stillingen eller har du noen spørsmål må du bare ta kontakt med Åsne Stige, asne.stige@twoday.com.


Søknadsfristen for summer internship 2023 har gått ut.