Summer Internship hos twoday

Er du student og nysgjerrig på IT-bransjen? Bli en del av twoday for en sommer og prøv deg som konsulent!

Som Summer Intern i twoday får du et innblikk i livet som IT-konsulent. Du får prøve deg som utvikler på et reelt programmeringsprosjekt. Vårt summer internship varer i 6-7 uker, fra midten av juni til slutten av juli.

Du blir en del av et team med sommerstudenter, der dere får mye ansvar og gode muligheter til å utvikle dere teknisk. I tillegg til å arbeide med prosjektet, vil du i løpet av sommeren bli kurset i ulike teknologier og metodikker som er relevant for prosjektet og konsulentrollen.

Vi har også et stort fokus på at du skal bli kjent med de andre sommerstudentene, og de faste ansatte hos oss. Derfor arrangeres det masse sosialt og moro hele sommeren. Det blir arrangert alt fra hyttetur, til badstue, til karaoke og mye mer.

Vårt Summer Internship-program er en fantastisk mulighet for deg til å finne ut om du trives i rollen som konsulent.

Bli med på laget

Vi ser etter deg som:

  • Er bachelor/masterstudent på ditt tredje eller fjerde år
  • Er lidenskapelig opptatt av teknologi og nysgjerrig på konsulentrollen
  • Liker å jobbe prosjektbasert og i team
  • Drives av å tilegne deg ny kunnskap og lære bort til andre
  • Gode kommunikasjonsevner. Flytende norsk skriftlig og muntlig

Alt du trenger å gjøre for å søke er å laste opp din CV og karakterutskrift, søknadsbrev er valgfritt. Benytt gjerne integrasjonen med Vitnemålsportalen for karakterutskriften din. Vi behandler søknader fortløpende.

Ønsker du å høre mer om stillingen eller har du noen spørsmål må du bare ta kontakt med Åsne Stige på asne.stige@twoday.com.

Søknadsfristen er dessverre utløpt