Jobb som teknisk arkitekt i twoday

En jobb som betyr noe

I twoday jobber vi med flere av de største offentlige aktørene i Norge, hvor vi bidrar til å digitalisere og forbedre prosesser som er komplekse, og i noen tilfeller helt manuelle. Vi effektiviserer velferdsnorge - enten det gjelder å bedre hverdagen til asylsøkere som ankommer Norge, personer som er avhengig av god hjelp fra velferdsstaten, eller innbyggere som ønsker trygg mat og trygt drikkevann.

Våre ansatte sitter i team hos blant annet Utlendingsdirektoratet, Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, Helsedirektoratet, NAV og Bufetat - organisasjoner som er helt avgjørende for å sikre viktige funksjoner og tjenester i samfunnet.

Som et eksempel bidro våre konsulenter til å forenkle og effektivisere Utlendingsnemndas prosesser. Ved å fjerne gamle systemer og manuelle rutiner, bidro vi til en bedre hverdag for mennesker i en krevende situasjon som venter svar på om de skal få bli boende i Norge. 

Bli med på laget

Du vil som teknisk arkitekt i twoday jobbe tett med kunden for å komme fram til en arkitektur og implementasjon som best mulig støtter deres behov. Du vil således ha mulighet til å påvirke IT-utviklingen hos store offentlige aktører i Norge - dette ved å være en viktig bidragsyter fra A-Å.

Du vil samarbeide tett med dyktige medarbeidere, og vil selv være med på å utvikle og prototype kritiske løsninger.

Vi ser etter arkitekter med gode teknologikunnskaper, som også evner å introdusere arkitekturprinsipper inn i en smidig setting og kontinuerlige leveranser. Du må således ha flere års relevant erfaring som teknisk arkitekt med et stort faglig engasjement og oversikt over fagfeltet. 

Du evner å ha et overordnet teknisk ansvar, i tillegg til at hands on erfaring med programmering vil være en stor fordel. Kunnskap om ulike sikkerhetsløsninger er også ønskelig.

Du må også kunne vise til gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig. 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller om oss som selskap? Ikke nøl med å ta kontakt!