Design og frontend-utvikling

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre brukeropplevelsen i alle våre løsninger. For at det skal være mulig, er design og frontend-utvikling et stort satsningsområde hos oss. UX-avdelingen består av en rekke flinke og engasjerte designere som dekker fagområder innenfor interaksjonsdesign, grafisk design, innholdsanalyse, funksjonell arkitektur, frontend og universell utforming. Vår spesialitet er skreddersydde løsninger med særpreg og utvidet funksjonalitet. 

Vi har lang erfaring med design på digitale flater i ulike størrelser, og har levert løsninger til både offentlige og private kunder. Uansett om du vil forbedre din nåværende nettside eller kundeportal, eller begynne med blanke ark – vi finner den beste løsningen for ditt prosjekt. 

Interaksjonsdesign: fokus på god brukeropplevelse

Vi vet at interaksjonen og samspillet mellom mennesket og maskin blir mer og mer viktig, og at et godt brukergrensesnitt er alfa og omega for å sikre gode brukeropplevelser. Vi samarbeider tett med våre kunder og de er med oss gjennom hele prosessen fra konseptutvikling til selve implementeringsfasen. På denne måten får alle en felles forståelse av løsningen som leveres og vi sikrer at den er i tråd med både kundens og brukerens behov.

Interaksjon mellem mennesker og maskin

Frontend-utvikling: solid løsning i alle ledd

Frontend-utvikling handler om å oversette design til kode slik at en bruker kan samhandle med ditt nettsted. Våre utviklere er eksperter innenfor områder som HTML, CSS og JavaScript, og er alltid nysgjerrig på det nyeste innen teknologi og trender i markedet. 

Vi tilbyr ikke en ferdig pakke med frontend-teknologier, nettopp fordi vi vet at det som funker for noen nødvendigvis ikke funker for alle. Derfor er våre utviklere spesialister på skreddersøm, og kan sørge for at implementasjonen av nettstedet er i tråd med designet som er levert av interaksjonsdesigner og at koden som produseres legger til rette for at nettstedet kan benyttes av alle, uavhengig av fysiske forutsetninger. Med skreddersøm sikrer vi også at teknologivalget blir gjort på grunnlag av at det tilfører prosjektet en konkret verdi. På denne måten sikrer vi ofte raskere utviklingstid, lavere vedlikeholdsutgifter, færre lisensutgifter og mindre kompleksitet.

Universell utforming: løsninger tilpasset alle

Universell utforming handler om å lage gode, digitale løsninger som er tilpasset alle i samfunnet, uavhengig av kognitive ferdigheter. Visma tilbyr test av brukskvalitet og universell utforming av både eksisterende og nye løsninger. Vi sørger for at samtlige retningslinjer for universell utforming blir fulgt. Disse ivaretar blant annet gode fargekontraster, enkel navigering ved hjelp av tastatur, klart språk, alternative tekster og god struktur i kildekoden. Det er viktig for oss at de løsningene vi utvikler kan brukes av alle, og som et resultat av å lage universelt utformede løsninger blir arbeidsprosessen til sluttbrukeren effektiv, forståelig og håndterbar.

Digitale konsulenter på vei til jobb

Kontakt oss

Ta kontakt med oss dersom du vil vite mer om design og brukeropplevelse, eller hvis du ønsker et møte med oss.