Vi er HubSpot Solution Partner

Som HubSpot Solution Partner samarbeider vi med merkevarer som ønsker å utvikle, implementere og drive gode inbound strategier gjennom den verdensledende salgs- og markedsføringsplattform HubSpot. Slik hjelper vi bedriften å tiltrekke besøk, leads og nye kunder. Alt i ett og samme verktøy.

HubSpot Gold partner

 

Et kompetent Inbound Team

Vi tilbyr et oppdatert inbound team, hvor vi samler spisskompetansen som din virksomhet trenger, til enhver tid. Vår kompetanse spenner fra drevne innholdsprodusenter, CMS-konsulenter, grafiske designere, foto- og videoprodusenter, analytikere eller kommunikasjonsrådgivere. 

MX-4ansatte-smiler 1280x

Digital markedsføring

Digital markedsføring utvikler seg i rekordfart, og med stadige nye kanaler og formater kreves det kompetente ressurser for å skape gode kundeopplevelser.  Våre konsulenter har inngående kompetanse i alle digitale kanaler og markedsdisipliner.

Dame og mann står ved en tavle

Vi bygger din nettside

HubSpot CMS er en sikker,  brukervennlig og integrert løsning i den kraftige CRM-plattformen som HubSpot er bygget på på. Den kan også integreres mot andre CRM-løsninger.

Nettsideoptimalisering gjennom HubSpot gir mange fordeler, og våre utviklere og konsulenter kan bygge nettløsninger med avanserte integrasjoner mot andre datakilder, sosiale medier og CRM-systemer.

coding -1000x

Hanne forklarer

HubSpot Video

Hva er inbound marketing?

Her forklarer Hanne hva inbound marketing er.

HubSpot Video

Hvordan kan en inbound reise se ut? 

En inbound strategi handler om å systematisere en rekke aktiviteter som hjelper bedriften med å tiltrekke, konvertere, selge og begeistre målgrupper gjennom digital markedsføring.

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Oddbjørn Hatløy

Business area director
oddbjorn.hatloy@avento.no
905 02 359