Inbound marketing er en kulturendring i hele virksomheten

Inbound marketing handler om å tiltrekke, konvertere, selge og engasjere gjennom innhold som engasjerer besøkende. Det handler om å skifte fra å kun kommunisere tjenester og tilbud, til å sette kunden og deres utfordringer i sentrum

Et kompetent Inbound Team

Vi tilbyr et oppdatert inbound team, hvor vi samler spisskompetansen som din virksomhet trenger, til enhver tid. Vår kompetanse spenner fra drevne innholdsprodusenter, CMS-konsulenter, grafiske designere, foto- og videoprodusenter, analytikere eller kommunikasjonsrådgivere. 

MX-4ansatte-smiler 1280x

Digital markedsføring

Digital markedsføring utvikler seg i rekordfart, og med stadige nye kanaler og formater kreves det kompetente ressurser for å skape gode kundeopplevelser.  Våre konsulenter har inngående kompetanse i alle digitale kanaler og markedsdisipliner.

Dame og mann står ved en tavle

Vi bygger din nettside

HubSpot CMS er en sikker,  brukervennlig og integrert løsning i den kraftige CRM-plattformen som HubSpot er bygget på på. Den kan også integreres mot andre CRM-løsninger.

Nettsideoptimalisering gjennom HubSpot gir mange fordeler, og våre utviklere og konsulenter kan bygge nettløsninger med avanserte integrasjoner mot andre datakilder, sosiale medier og CRM-systemer.

coding -1000x

Hanne forklarer

HubSpot Video

Hva er inbound marketing?

Her forklarer Hanne hva inbound marketing er.

HubSpot Video

Hvordan kan en inbound reise se ut? 

En inbound strategi handler om å systematisere en rekke aktiviteter som hjelper bedriften med å tiltrekke, konvertere, selge og begeistre målgrupper gjennom digital markedsføring.

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Oddbjørn Hatløy

Business area director
oddbjorn.hatloy@avento.no
905 02 359