Lei en markedsavdeling

Marketing for hire er en fleksibel og effektiv løsning for bedrifter som trenger å øke markedskompetansen internt, og har behov for å leie en markedsressurs over tid. 

 

Lei en digital markedsfører, markedssjef eller hel avdeling

Ny teknologi, regelverk og bruksmønstre gjør at markedsføring er et fag i stadig endring. Dagens landskap krever bredere spisskompetanse enn tidligere, og de fleste avdelinger har vanskeligheter med å finne ressursene de trenger. 

Vi i twoday gir deg muligheten til å leie inn den kompetansen du mangler i ditt team. Vi har spisskompetanse innenfor de fleste fagfelt på digital markedsføring og strategi og kan leies både på kort - og lang sikt. 

Våre tjenester

Har du behov for hjelp på kort eller lang sikt? Vi har spisskompetansen du trenger.

MX-Working-computer-Green 800px

Webredaktør

Våre webredaktører hjelper deg med å videreutvikle nettstedet ditt, både når det gjelder brukervennlighet, innholdsforvaltning, ny funksjonalitet, optimalisering. Vi har erfaring innen en rekke web-løsninger. 

MX-4ansatte-smiler 800x

Digital markedsfører

Ved å leie en digital markedsfører får du muligheten til å velge spisskompetanse etter behov. Vi leverer konsulenter innenfor performance, marketing automation, sosiale medier for å nevne noen. 

Kolleger i møte

Markedssjef

Ved å leie en markedssjef hos oss får du tilgang på en hel markedsavdeling, med de fleste disiplinene du trenger i en markedsavdeling. Våre digitale rådgivere har erfaringer som markedssjef selv innenfor flere bransjer.

MX-Vilde-Smiling 800px

Grafisk designer

Alle merkevarer er avhengig av et tydelig visuelt uttrykk for å fremstå ensartet i ulike kommunikasjonsflater. Våre grafisk designere har blikk for detaljene, og kan gjøre både digitale og trykte flater mer smakfulle.

“Ved å leie inn digitale markedsførere fra twoday får vi økt kompetansen i markedsavdelingen vår, samtidig som de avlaster oss med markedsaktiviteter i ulike digitale kanaler. Det er en fleksibel løsning som gir trygghet og forutsigbarhet.”

–  Villen Cathrine Olander, Head of Brand and Marketing hos Visma Software

 

Kontakt oss

Fyll ut skjema og fortell oss litt om hva du ønsker å ta en prat om. Så kontakter vi deg så fort som mulig.

Oddbjørn Hatløy

Business area director
oddbjorn.hatloy@avento.no
905 02 359