Vi bygger sterke merkevarer gjennom strategi og rådgivning

Trenger bedriften din å utarbeide en merkevarestrategi eller kanskje en strategi for hvordan dere skal kommunisere mer treffsikkert mot målgruppen?

 

Vi arbeider med sterke merkevarer hver dag, og deler gjerne vår kunnskap med flere

Markedsføringsfaget utvikler seg i høy fart med ny teknologi og det er et stort behov for å ha oppdatert kompetanse. Vi forstår at det kan være vanskelig å henge med med på alt.

I twoday arbeider vi med sterke merkevarer som krever spisskompetanse på både strategiske og operative oppgaver innenfor merkevarebygging i digitale flater. Vi deler gjerne våre tanker om hvordan du kan utvikle din merkevare videre.

twoday leverer strategi og rådgiving gjennom langsiktige kundeforhold, der vi følger merkevarer over tid, i nært samarbeid med våre kunder fra dag til dag.

Våre rådgivere arbeider metodisk med strategiske oppgaver fra innsikt og idéutvikling, til forankring og implementering. 

Les mer om våre strategiske tjenester nedenfor, og ta gjerne kontakt via skjema så finner vi løsningen som passer dere best.

Våre tjenester

En merkevare må oppfylle kundeløfter for å gi verdi. Er du klar?

MX-Working-computer-Green 800px

Merkevarestrategi og -plattform

Sterke merkevarer har det til felles at de har klart å posisjonere seg slik at de står tydelig frem i forhold til konkurrentene. Vi hjelper utforme en sterk identitet som målgruppen kan identifisere seg med, og som gir folk gode grunner til å velge merkevaren.

Business-people-meeting 800px postit light orange

Digital kommunikasjons- strategi

En digital kommunikasjonsstrategi er avgjørende for å skape en felles forståelse for hvilke kanaler som skal løse hvilke oppgaver, mot hvilken målgruppe, og med hvilket budskap. 

mahdis-mousavi-Oj3BAOj5pTk-unsplash 800px

Inbound strategi

I en vellykket inbound strategi blir hele kundereisen satt i system og virksomheten står samlet om en felles strategi for hvordan datadrevne aktiviteter (lead nurturing) skal bygge relasjoner til interesserte (lead), og som over tid kan bli gode ambassadører for merkevaren.

MX - lady - PC 800x800

Digital modenhetsanalyse

Kjenner du din bedrift sine digitale styrker og svakheter? Vi hjelper deg å kartlegge hvordan teknologi og digitale arbeidsmetoder kan forbedre prosesser og drive frem nye forretningsmodeller.

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg?

Oddbjørn Hatløy

Business area director
oddbjorn.hatloy@avento.no
905 02 359