Vi arbeider med sterke merkevarer hver dag, og deler gjerne vår kunnskap med flere

Markedsføringsfaget utvikler seg i høy fart med ny teknologi og det er et stort behov for å ha oppdatert kompetanse. Vi forstår at det kan være vanskelig å henge med med på alt.

I twoday arbeider vi med sterke merkevarer som krever spisskompetanse på både strategiske og operative oppgaver innenfor merkevarebygging i digitale flater. Vi deler gjerne våre tanker om hvordan du kan utvikle din merkevare videre.

twoday leverer strategi og rådgiving gjennom langsiktige kundeforhold, der vi følger merkevarer over tid, i nært samarbeid med våre kunder fra dag til dag.

Våre rådgivere arbeider metodisk med strategiske oppgaver fra innsikt og idéutvikling, til forankring og implementering. 

Les mer om våre strategiske tjenester nedenfor, og ta gjerne kontakt via skjema så finner vi løsningen som passer dere best.

Våre tjenester

En merkevare må oppfylle kundeløfter for å gi verdi. Er du klar?

mahdis-mousavi-Oj3BAOj5pTk-unsplash 800px

Inbound strategi

I en vellykket inbound strategi blir hele kundereisen satt i system og virksomheten står samlet om en felles strategi for hvordan datadrevne aktiviteter (lead nurturing) skal bygge relasjoner til interesserte (lead), og som over tid kan bli gode ambassadører for merkevaren.

MX - lady - PC 800x800

Digital modenhetsanalyse

Kjenner du din bedrift sine digitale styrker og svakheter? Vi hjelper deg å kartlegge hvordan teknologi og digitale arbeidsmetoder kan forbedre prosesser og drive frem nye forretningsmodeller.

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg?

Oddbjørn Hatløy

Business area director
oddbjorn.hatloy@avento.no
905 02 359