Skip to content

Twoday ansetter 36 nyutdannede teknologer: – Gleder meg til å skape verdi

Endelig er årets Nytt Krutt-kull på plass hos twoday. En spennende start på karrieren venter for 36 nyutdannede teknologer.
26. august 2024 twoday
Nytt Krutt i twoday

twoday ønsker 36 nyutdannede teknologer velkommen til traineeprogrammet «Nytt Krutt». Programmet er designet for å gi dem en kickstart på sine karrierer som IT-konsulenter. 

28 av de nye teknologene jobber fra Oslo-kontoret. Det vil også være tre stykker på kontoret i Ålesund, to i Trondheim og tre i Gøteborg. 

– Jeg er så glad for å kunne ønske velkommen til våre nye kollegaer. Hvert år når Nytt Krutt starter, yrer kontoret av liv. De kommer med ny inspirasjon og rykende fersk kompetanse, sier administrerende direktør i twoday, Kristin Nyberg. 

IMG_8533

Kristin Nyberg ønsker Nytt Krutt velkommen på sin første dag i twoday.


De nyutdannede teknologene vil få en intensiv og strukturert start på programmet hvor de får jobbe med reelle kundeprosjekter. Sammen med andre engasjerte nyutdannede og erfarne konsulenter vil de samarbeide i team, og dermed få verdifull erfaring innen prosjektbasert arbeid.  


For å sikre at traineene er godt rustet for utfordringene som venter dem, vil de også få kursing i relevante teknologier og viktige soft skills. Dette vil gi dem en helhetlig tilnærming til fagfeltet og forberede dem på å bli effektive problemløsere.  

 

Petter Lauvrak
– Etter mange år på skolebenken gleder jeg meg til endelig å få bidratt med noe som skaper verdi, samtidig som jeg utvikler meg videre som person og faglig. I tillegg gleder jeg meg til å bli mye bedre kjent med det som virker som en superfin gjeng i Nytt Krutt, sier trainee i twoday Petter Lauvrak. 

I tillegg til det faglige er det lagt opp til en rekke sosiale aktiviteter for å bygge et sterkt fellesskap blant traineene og for at overgangen til arbeidslivet skal bli trygg og så god som mulig.

Også Nikoline Valaker ser frem til første året som Nytt Krutt:

– Som summer intern i fjor fikk jeg et veldig godt inntrykk av folkene og arbeidsmiljøet i twoday, og dette var en avgjørende faktor for at jeg ville starte som fast ansatt her. Jeg ser også frem til å lære nye og spennende teknologier både gjennom kursing sammen med Nytt Krutt og ved å jobbe sammen med erfarne ansatte ute i prosjekt, sier Valaker.

– Bransjen har et ansvar for nyutdannende

Det er forventet at vi vil mangle titusenvis av IT-hoder i årene som kommer, og Nyberg er derfor opptatt av ansvaret vi som bransje har for å gi de nyutdannede erfaring. 

– De unge talentene skal bli fremtidens seniorteknologer og være med på å forme utviklingen av Norge. Vår jobb er å forvalte den kompetansen de kommer med på best mulig måte. Det er en jobb vi tar på største alvor og med den største glede, sier Nyberg. 

twoday Nytt Krutt 2024

Her er de nyansatte: Knut Heimdal, Viktor Mouton, Kacper Lukasz Nowicki, Ine Sofie Løseth, Elias Høstmælingen, Yngvil Kolltveit Skomedal, Peter Andreas Gisholt, Marit Skarderud Sveen, Malin Rekdal, Torstein Egge, Håvard Tysland, Kaja Erfjord, Sandra Kvaløy, Ståle Alseth Eikebrokk, My Schulteiss, Natalia Kristoffersen, Petter Dalen, Ingrid Frøyland Gomo, Håkon Bjørkum, Petter Lauvrak, Vilde Oppegård, Frida Fosli, Edward Kang, Cecilia Rundberg, Linnea Fransson, Patricia Pettersen, Nikoline Valaker, Jonas Nordstrøm, Fanny Lööf, Kristian Hægstad, Brede Aarekol Fjæra, Brage Solheim, Johan Gundersen Høyslo, Adna Alibasic, Albin Eriksson, Marit Otervik.

 

Vil du vite mer? 
Kristin Nyberg 
Administrerende direktør i twoday 
991 68 779 
kristin.nyberg@twoday.com 

Om twoday: twoday består av snart 3000 eksperter innen data og AI, programvareutvikling, digitale opplevelser og forretningsapplikasjoner. Tech-selskapet samarbeider med anerkjente private og offentlige virksomheter for å utvikle digitale løsninger, med dyp bransjekunnskap og ekspertise. twoday har 500 medarbeidere i Norge, fordelt på kontorer i Oslo, Ålesund, Trondheim, Ørsta og Kongsvinger. Administrerende direktør i twoday Norge er Kristin Nyberg. Besøk oss på twoday.no.

Relaterte artikler