Skip to content

twoday ansetter fire erfarne teknologer

Denne uken ønsker twoday velkommen til fire nye kollegaer. Jason Williams lot seg imponere over kvaliteten hos konsulentene i twoday og gleder seg til å bli kollega med de kule folka.
02. oktober 2024 twoday

Konsulentselskapet twoday fortsetter å ansette, og ønsker fire nye kollegaer velkommen i oktober. De nyansatte er: 

  • Carl Bache 
  • Casper Brooks Abrahamsen 
  • Jason Williams 
  • Espen Flatnes 

– Det er fire dyktige og kunnskapsrike kollegaer vi ansetter i oktober. Alle bringer med seg viktig faglig kompetanse til twoday, sier Kristin Nyberg, administrerende direktør i twoday.  

– Kule folk og prosjekter

Jason Williams går fra Sopra Steria til twoday. Han har jobbet 17 år i bransjen og ble kjent med twoday på prosjekt hos Brønnøysundsregisterne.  

– Jeg ble imponert over kvaliteten i det konsulentene fra twoday leverte hos Brønnøysundsregisterne og fikk god kontakt med folka, sier Williams.  

– Gleder meg til å jobbe med kule prosjekter hos Brønnøysundsregisterne med spennende teknologi og nye kule kollegaer.  

Casper kommer til Norge fra Danmark 

Etter et par år hos twoday i Danmark kommer Casper Brooks Abrahamsen til Norge for å jobbe i avdelingen innenfor data og AI. Han begynte i twodays traineeprogram i Danmark og flytter nå til Norge.  

– Jeg ser frem til å bli kjent med norsk kultur, både privat og i arbeidslivet. Og så er jeg glad i å stå på ski da, sier Abrahamsen.  

Abrahamsen har jobbet med danske kunder innen Databricks og Microsoft. Nå ser han frem til å utvikle seg mer innen Microsoft Fabric.  

– Hørt mye positivt fra de ansatte 

Carl Bache har jobbet tre år i Computas med data og AI, med fokus på dataplattform, analyse og AI.  

– Jeg har hørt mye positivt fra folka som jobber her i twoday. Derfor ser jeg frem til å jobbe i et sterkt fagmiljø innen data og analyse, samt at prosjektene virker veldig spennende, sier Bache.  

Espen Flatnes har jobbet som utvikler i fem år, sist i Experis. I twoday skal han jobbe som utvikler innen Microsoft med C# og .Net. 

Vil du vite mer? 
Kristin Nyberg 
Administrerende direktør i twoday 
991 68 779 
kristin.nyberg@twoday.com 

Om twoday:  twoday består av snart 3000 eksperter innen data og AI, programvareutvikling, digitale opplevelser og forretningsapplikasjoner. Tech-selskapet samarbeider med anerkjente private og offentlige virksomheter for å utvikle digitale løsninger, med dyp bransjekunnskap og ekspertise. twoday har 500 medarbeidere i Norge, fordelt på kontorer i Oslo, Ålesund, Trondheim, Ørsta og Kongsvinger. Administrerende direktør i twoday Norge er Kristin Nyberg. Besøk oss på twoday.no.

Relaterte artikler