twoday Conceptos

twoday Conceptos AS er et ledende norsk IT-konsulentselskap med hovedfokus på et faglig sterkt miljø på kompetanse- og prosjektgjennomføring. twoday Conceptos inngår i twoday Norge.

Hva gjør vi i twoday Conceptos?

twoday Conceptos leverer tjenester innen rådgivning, prosjektledelse, arkitektur, kravspesifisering, utvikling, test og implementering. Prosjektene spenner over hele spekteret fra produktutvikling for høyteknologi-selskaper til rådgivning og IT-ledelse for offentlig sektor.

Vi har lang erfaring fra store og små komplekse virksomhetskritiske prosjekter i både privat og offentlig sektor. Uansett om behovet er kravanalyse, rådgivning, løsningsarkitektur, gjennomføring av utviklingsprosjekter eller etablering av utviklingsrutiner har vi erfarne konsulenter som vet hva som må til for å lykkes.

Vi er vant til at ta roller i prosjekter som: løsningsarkitekt, utvikler, seniorutvikler, testutvikler, prosjektleder, teknisk prosjektleder, utviklingsleder og SCRUM master. Ofte fungerer vi som mentor i teamet takket være vår lange erfaring.

Hvem er vi?

twoday Conceptos AS var en partnerstyrt virksomhet som kan føre sine røtter tilbake til Oslo i 1996. Selskapet twoday Conceptos AS er nå en del av twoday-grupperingen eid av CVC Capital Partners og de ansatte, vi er er leverandøruavhengig og 100 % tjenestesalgsbasert.

twoday Conceptos AS er i dag representert med et hovedkontor i Oslo/Lysaker og et regionskontor i Trondheim, men vi tar på oss oppdrag og bistand for kunder over hele Norge.

Conceptos på rafting 1

Kontakt oss

Ta kontakt med oss i twoday Conceptos via skjemaet så hører du fra oss snart.