IoT (Internet of things) 

Fysiske gjenstander som registrerer og bearbeider data omgir oss på alle kanter. Bruken av IoT har blitt en integrert del av mange arbeidsprosesser og brukt riktig kan de gi innsikt og kunnskap. Våre eksperter kan bistå deg med å bruke IoT til å optimalisere produkter og plattformer. 

Hvordan kan vi hjelpe

Vi i twoday har de siste årene jobbet med mange større IoT-prosjekter innenfor ulike bransjer. Vi har utviklet et rammeverk for å komme raskt i gang, og som kombinerer data fra ulike kilder, behandler disse og bruker dem for å skape verdi for kunden.  Denne innsikten kan presenteres gjennom løsninger som Portal eller Min side. Vår plattform baserer seg i stor grad på Azure-tjenester.

Vi har erfaring til å hjelpe deg med å koble sammen produksjon, enheter og virksomheten for å oppnå innsikt som gir deg økt produktivitet og effektivitet. 

Våre tjenester

Våre spesialister har lang erfaring innenfor industriell IoT

Barcode

Rådgiving

Trenger du råd og sparring om hvordan din virksomhet kan utnytte mulighetene som IoT kan gi? twoday har bred teknisk erfaring rundt IoT, og ikke minst har vi kunnskap om hvordan IoT kan påvirke dine prosesser og forretningsmodeller.

Kollegaer diskuterer

Dataanalyse

En følge av IoT er som oftest at det samles inn en stor mengde data, ofte kontinuerlig oppdatert. Å vite hvordan en kan best kan omforme disse dataene til informasjon, hvordan en kan ta beslutninger på grunnlag av dem, og ikke minst hvordan de kan kombineres med andre datakilder, er et eget fagområde – der twoday har lang erfaring. Dette inkluderer selvsagt også AI og maskinlæring.

Samtale to kolleger

Applikasjonsutvikling

Vi ser at informasjonen fra IoT og sensorikk med hell kan brukes for å berike applikasjoner, både internt og eksternt. Dette kan for eksempel gjøres gjennom egne apper, Min Side-løsninger, selvbetjeningsportaler og servicedashboards.

Optimar Commander skreddersydd løsning

Optimar ønsker å hjelpe kundene å optimalisere driften, og utviklet derfor den digitale driftsplattformen Optimar Commander i samarbeid med twoday. Løsningen er skreddersydd for sjømatnæringen, og tas nå i bruk av produsenter over hele verden.

FCB18AC50D0543FDAD3D39C9B9388624

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Nicolai Svendsen portrett – 1

Nicolai Svendsen

Salgsdirektør, twoday

 

Torstein Ødegård portrett

Torstein Ødegard

COO, twoday Avento
torstein.odegard@twoday.com
966 29 911