Digital handel bygd på kloke hoder og ledende teknologi

Kundenes forventninger endrer seg stadig og setter nye, høyere krav til fleksibilitet, oppetid og vekst.

Møter man ikke disse, sliter man med å holde tritt i dagens digitale handelshverdag. Vi kombinerer våre nesten 20 år med ekspertise på digital handel og omnikanal med deres bransjekunnskap – for å finne de beste, sømløse løsningene for dere og kundene deres.

Strategi og rådgivning

Moderne, digitale arbeids­metoder og nye teknologier krever mye fra en bedrift. Sammen finner vi ut hva neste steg bør være. Kanskje er det å forbedre prosesser eller utforme neste iterasjon av forretnings­modellen?

Noen ganger kan det være dagens ressurser ikke strekker til for å nå målene dere har satt. Våre eksperter på digital handel hjelper dere i møtet med plutselige endringer, behov og muligheter.

Rådgiver i gul skjorte snakker mens hun skriver på post-it-lapper på glassveggen

Nettbutikk og omnikanal

9 av 10 ledere innen handel er enige at en sømløs omnikanal­strategi er kritisk for å lykkes. Dette betyr at uansett hvor de besøker butikken fra – digitalt eller fysisk – og uansett behov de skulle ha for dagen, får de den samme opplevelsen. For å oppnå dette må du tiltrekke og holde på kunder, sørge for sikkerhet og stabilitet og ha på plass hodene med riktig kompetanse.

I dag lener vi oss på mulighetene Adobe Commerce Cloud gir bedrifter til å skape de beste digitale opplevelsene. Kort oppsummert betyr dette:

  • 99.99 % oppetid med skybasert infrastruktur
  • Innebygd maskinlæring og AI med Adobe Sensei
  • Headless, moderne Progressiv Web Application-rammeverk
  • Pagebuilder CMS integrert med katalogen
Utvikler – ved pulten – skriver kode på sine to skjermer med hennes gule kopp lett tilgjengelig

Integrasjoner og teknisk arkitektur

Mange systemer snakker sammen for å levere raske, tilgjengelige tjenester til kundene dine.  Løsningsarkitektene våre sørger for en optimal flyt mellom ERP-, CRM-, PIM-, DAM-systemer, betaling- og fraktleverandører og nettbutikken selv.

Sammen med sertifisert Visma-partner Integrasjons­partner BITS AS har vi støtte for integrasjon med Visma.NET, Visma Business, Visma Global, Visma Enterprise, Visma e-conomic, Visma eAccounting, Mamut, Tripletex, Navision, Salesforce, Microsoft Dynamics, SAP, 24/7 Office og mer.

To arkitekter viser frem hvordan systemene snakker sammen på storskjerm

Product Information Management (PIM)

En studie fra Forrester i 2020 viser at produkt­opplevelsen er den viktigste faktoren til å skape en god kunde­opplevelse. En tidligere studie viser også at hver gang en bedrift beriker et produkt med mer informasjon, vil de se opp til 36 % økning i salg.

Gode produktopplevelser skaper vekst gjennom flere salg og færre returer, men blir ofte hindret av utdaterte systemer og prosesser i bedriften. PIM-systemet er nøkkelbrikken for effektive prosesser for å samle, foredle og levere fersk og riktig informasjon til kunden – gjennom hele kjøpsopplevelsen. Det gjør det mer effektivt å skape og levere engasjerende innhold til målgruppene dine.

I tillegg til rådgivning leverer vi Akeneo PIM Enterprise. Vurderer du ny netthandelsplattform, bør du også vurdere et PIM-system for en mer sømløs og effektiv overgang.

Utvikler peker og viser hennes kollega noe på skjermen sin

SEO og markedsføring

Digital markedsføring utvikler seg i rekordfart, og med stadige nye kanaler og formater kreves det kompetente ressurser for å skape god kundeopplevelser. Google, for eksempel, er bare én av de mange kanalene kundene møter før de foretar et kjøp. Vi hjelper kunder å være synlig på nett med operasjonell bistand på markedsføring, annonser og søk.

Markedsfører fokuserer på skjermen sin i kontorlandskapet, med noen kolleger i bakgrunnen

Design, brukeropplevelse og optimalisering

Gode løsninger svarer til et behov hos brukerne. Design handler om å følge hele kundereisen og dens tjenester, møtepunkt og opplevelser. Våre designere skaper verdi gjennom kreativ tenking og sørger for stadig konverterings­optimalisering (CRO). Med begrensede ressurser og høyt tempo, lønner det seg at de også kjenner godt til den tekniske plattformen vår.

Med mange, forskjellige kunder kjenner vi godt til ulike måter å fikse nyoppdagede friksjoner eller behov på. Med A/B- og brukertesting kan vi finne ut hvilken som passer for akkurat dere.

Hender som holder mobiltelefon med tall og statistikk på skjermen

Lansér på én måned

En ny netthandelsplattform er for mange synonymt med mange måneders arbeid, med stadig påløpende kostnader. Vårt eget rammeverk er lagd for å lansere opplevelser kundene forelsker seg i raskt, med lav risiko og forutsigbare kostnader.

To semiformelle folk, av hvert sitt kjønn, står utendørs og ser sammen på den enes mobil.

Noen av våre kunder

Sammen kombinerer vi deres bransjekunnskap med vår ekspertise på digital handel og omnikanal

 

Book en prat med oss

Alexander Fundin

Senior eCommerce Advisor

Vil du vite mer hva vi kan hjelpe dere med? Fortell oss litt hva dere tror behovene deres er i dag, så ringer Alexander dere for en uforpliktende prat.