Vi hjelper deg med datadreven digital markedføring

Digital markedsføring utvikler seg i rekordfart, og med stadige nye kanaler og formater kreves det kompetente ressurser for å skape gode kundeopplevelser.  Våre konsulenter har inngående kompetanse i alle digitale kanaler og markedsdisipliner.

 

Våre tjenester

Vi har en rekke spesialister innenfor digital markedsføring. Vi hjelper din bedrift å bli mer synlig.

Google ads

Google Ads

Nå personer som aktivt leter etter nettopp dine tjenester. Google Ads plattformen har et hav av muligheter.
Sosiale medier

Sosiale medier

Sosiale medier er en viktig del av kanalmiksen. Plattformer, annonsering og innhold er i stadig endring og våre rådgivere hjelper deg gjennom jungelen.
Bannerannonsering

Bannerannonsering

Bannerannonser kommer i mange former og fasonger. Med kreativitet, ny teknologi og riktig databruk kan du skape øyeblikk som oppleves både relevante og lærerike for kunden.

Søkemotoroptimalisering

Søkemotor-optimalisering

Vi hjelper deg med strategi og tiltak for å rangere øverst på søkeresultatene. Vi har erfaring med både SEO i innholdsproduksjon og tekniske tiltak. 

Innholdsproduksjon

Innholdsproduksjon

Fokus på innholdsproduksjon vil la deg treffe din målgruppe i rett modus, til rett tid. I det store og hele handler innholdsproduksjon om hvordan man skaper engasjement med disse elementene, i de rette kanalene. 

Marketing automation

Marketing automation

Automatiser kommunikasjon med dine kunder og leads, samtidig som du sikrer at du treffer dem med riktig innhold til riktig tid. Vi har erfaring på en rekke marketing automation plattformer.

Design

Design

Riktig design fører til både økt treffsikkerhet i målgruppen og gjenkjennelseseffekt. Våre designere hjelper deg med å designe riktige elementer til din bedrift

Film og foto

Film & foto

Film og foto lar deg vise frem merkevaren din på en effektiv måte og gjør deg mer synlig i sosiale kanaler. Har du gode bilder og film i innholdsproduksjonen din, oppleves du mer personlig. I tillegg bidrar det visuelle til økt gjenkjennelse av merkevaren din. Vi bistår med produksjon til sosiale medier og web.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta nyheter og inspirasjon innen digital markedsføring, nettsider, design og brukeropplevelse, strategi og rådgivning.

“twoday er god til å lese oss som kunde og skjønner hva vi er ute etter. De kommer med mange gode forslag og utkast som vi kanjobbe videre med.”

- Benedicte Hurlen, Sherpa Økonomi

Kontakt oss

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe?

Oddbjørn Hatløy

Business area director
oddbjorn.hatloy@avento.no
905 02 359